Microsoft Windows 10 karavan stiže u PIROT!

Iz Subotice, sa severa Srbije, Microsoft karavan kreće put juga zemlje i stiže u Pirot - budite tamo!

Nakon velikog svetskog predstavljanja tokom leta, Microsoft Srbija nastavlja sa predstavljanjem Windows 10 operativnog sistema i novog Office 2016 u gradovima širom zemlje, započetog u Boru 2. oktobra. Microsoft Karavan će putovati po Srbiji tokom jeseni, sve do decembra.

 

 

Microsoft je nakon Bora i Novog Sada i pred više desetina Subotičana predstavio fanovima i svim zainteresovanim posetiocima karakteristike Windows-a 10 i nedavno predstavljenog novog Office 2016, a Windows 10 ambasador Nebojša Stojković bio je raspolaganju za sve informacije o tome kako postati korisnik novog operativnog sistema i šta je to novo u Office-u.

Ovaj petak rezervisan je za PIROT!

Pridružite se Microsoft karavanu i 30. oktobra od 17 sati, u Caffe Bar Passage u Pirotu, kada ćemo se potruditi da vam budemo dobri domaćini i odgovorimo na sva vaša pitanja..

Zvanične oznake za društvene medije su #‎MSKaravan, ‪#‎TheNewOfficeUP‬, i #‎W101010‬.

Gradovi Beograd, Pančevo, Bor i Novi Sad su bili domaćini do sada, a osim Subotice, Microsoft Karavan stanice biće i Pirot, Zrenjanin, Valjevo, Smederevo, Kragujevac i Niš, a u decembru i Podgorica.