Microsoft karavan krenuo po Srbiji

WINDOWS 10 I OFFICE 2016 U VAŠEM GRADU

 

Nakon velike svetske premijere tokom leta, Microsoft Srbija nastavlja sa predstavljanjem Windows 10 operativnog sistema i novog Office 2016 u gradovima širom zemlje, započetog u Beogradu, Pančevu u septembru, a zatim sa pravom premijerom u Boru početkom oktobra, gde je, zahvaljujući velikoj internet zajedinici, Microsoft ugostio više od 70 Borana.

Microsoft je u ovom gradu predstavio fanovima i svim zainteresovanim posetiocima karakteristike Windows 10 i nedavno predstavljenog novog Office 2016, a Windows 10 ambasador Nebojša Stojković bio je raspolaganju za sve informacije o tome kako postati korisnik novog operativnog sistema i šta je to novo u Office-u.


Vladimir Stanković, kao domaćin u Boru, potrudio se da ovaj grad i njegova IT i onlajn zajednica, budu sjajni domaćini Microsoft Karavanu.

Petak, 9. oktobar, bio je rezervisan je za Novi Sad, gde se u prodavnici WinWin Shop odvijao Microsoft dan, specijalno rezervisan za nove proizvode ove kompanije, dok su se brojni gosti okupili i u kafeu Šećer & Soul na Spensu.

Stanice Microsoft karavana su i Subotica 16. oktobra u kafeu “Priča”, a potom Pirot, Zrenjanin, Valjevo, Smederevo, Kragujevac i Niš, a u decembru i Podgorica.   

 

Microsoft Karavan će putovati po Srbiji tokom jeseni, sve do decembra, a pomagaće korisnicima van Beograda da se besplatno upgrade-uju na Windows 10, te im pokazati šta je sve to novo u novom Office 2016, koji svoj maksimum pruža na novom operativnom sistemu Windows 10, pa zajedno predstavljaju najkompletnije poslovno rešenje, pružajući maksimum bezbednosti i produktivnosti u radu. 


Inovacije poput mogućnosti koautorstva u Word, PowerPoint i OneNote desktop softveru, ili Skype in-app integracije širom Office Online i bogate klijent aplikacije omogućavaju slanje IM poruka, deljenje ekrana, razgovor ili video čet unutar samih dokumenata. Značajni novi apdejti za OneDrive, za poslovne korisnike (OneDrive for Business) stižu kasnije ovog meseca, i omogućiće nova iskustva u sinhronizaciji, pregledanju, mobilnosti, IT kontroli, kao i za developere. Lista nedavno korišćenih dokumenata omogućava vam da nastavite tačno tamo gde ste stali, prateći vas na svim vašim uređajima, bilo da radite u Office Online, Office Mobile aplikacijama ili u Office 2016 desktop aplikacijama.

Office 2016 aplikacije sa Office-om 365 pružaju nove mogućnosti za veću bezbednost i zaštitu. Ugrađena Prevencija gubitka podataka (Data Loss Prevention) u Word-u, PowerPoint-u, Excel-u i Outlook-u, značajno smanjuje rizik od curenja osetljivih podataka. Integrisano Office 365 upravljanje mobilnim uređajima (Office 365 Mobile Device Management) štiti uređaje kompanije i zaposlenih, a zaštita kompanijskih podataka (Enterprise Data Protection) koja stiže kasnije ove godine omogućava zaštićeno deljenje sadržaja u okviru kompanije. 

Najavljeni tempo inovacija omogućiće dodavanje novih, usavršenih, karakteristika na mesečnom nivou, a sve će to moći da prate i gosti Microsoft Karavana, kao i posetioci WinWin prodavnica u gradovima kroz koje Karavan prolazi!

 

www.microsoft.rs 


Karavan možete pratiti i na društvenim mrežama na #MSKaravan